Myskväll med delikatesser

Jag hade bjudit hem mina goda vänner Monica och Åke ikväll. Jag hade planerat att göra en god köttgryta men ändrade mina planer. Monica ringde häromkvällen och berättade att hon tävlat på Ica Maxi och att de nu ringt och meddelat att hon vunnit första pris, en kasse med delikatesser. Hon ville ta med den till mig så jag fick smaka. Det sa jag inte nej till. Jag hade dukat fram bröd och kex, smör, sallad, tomater och några oliver men när hon kom med sina mumsiga oliver bleknade mina.

Hon dukade upp skinkor, korvar, ölkorvar, oliver, ostar och ostbollar. Det blev en riktig fest. Mums, vad det var gott! Sen blev det efterrätt och godis.

Åke har nu fyllt 18 år och är en ung stilig belevad man. Han är väl insatt i många frågor och det är intressant och roligt att diskutera med honom. Ungdomar har andra infallsvinklar än vad vi vuxna har. Vi har haft en toppenkväll med mat, fika, prat och skratt. När det kommer nära vänner som jag känner väl brukar jag kalla det familjeliv. Mamma och pappa är döda och jag lever själv men har en bror med familj, släkt och goda vänner. Vänskapsfamiljen betyder oerhört mycket för mig och vi behöver varandra. Så har jag min bäste vän, Jesus. Han är verkligen en källa till trygghet, styrka och glädje. Jag behöver aldrig känna mig ensam. Jag är så tacksam för mitt liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s