Läcker Wine Cover i gammal tennvas

En god vän tittade förbi och ville lämna en blomma. Det är en Nejlika Wine Cover. Jag tror inte jag haft en sådan i min ägo tidigare. Jag placerade den i en mycket gammal tennvas. Jag tror tenn var populärt när jag liten för mamma och pappa gav oss barn tennsaker i present. Jag tycker vasen passar fint i min gråa hörna. Det är så roligt att ta fram och använda gamla grejer från förr. Det ger mig en härlig känsla inombords. Nu njuter jag av Wine Cover.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s