Firat födelsedagar på Flättinge Gårdscafé

Syster Yvonne och jag åkte ikväll till Flättinge Gårdscafé för att fira våra födelsedagar som inföll i början av november. När hon fyllde år var jag i Paris och när jag fyllde år hade hon annat för sig.

Den som väntar på något gott… De hade dukat upp så fint till oss. Kaffe, te och glögg fanns också. Vi blev mätta 😋😋 och kunde ta med några sorter hem i varsin doggybag. Så fint att få fira livet och vänskapen! Att åldras är positivt. 👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s