Trendig stilfull brandsläckare på plats i mitt hem

Jag behövde investera i en brandsläckare för att göra mitt hem mer säkert. Jag hade tänkt mig en vanlig röd ni vet. När jag kollade runt i ett par butiker fick jag se att det fanns både röda och vita och jag förstod inte riktigt vad det var för skillnad. De vita var lite dyrare också. Jag frågade och fick veta att det inte är någon skillnad alls. Det är bara färgen som skiljer brandsläckarna åt.

Jag tänkte först att det var löjligt att köpa en vit brandsläckare bara för att den var snyggare och kanske mer trendig men sen började jag fundera. Jag ska ha den väl synlig någonstans i mitt hem och även om jag älskar rött och har en röd soffa på nedervåningen inser jag att den vita passar bättre hos mig än den knallröda. Den vita smälter in på ett mer behagligt sätt. Det var rea och just nu skilde det bara 50 kr i pris så mitt trendiga val var okej, tycker jag. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Idag har jag googlat på brandsläckare och hittat flera jättesnygga. Bl a Solstickan har en jättefin. Den är helt enfärgad vit med Solstickepojken på. Jag hade ingen aning att det fanns ett sådant utbud av brandsläckare.

Frågan är nu var jag ska placera den? Precis innanför ytterdörren i entrén eller i badrummet vid entrén? Jag kanske ska montera upp den så den hänger på väggen. Frågan är var? Jag får sova på saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s