Sprallig som en sprudlande 24-åring

Sprallig som en sprudlande 24-åring känner jag mig nu då jag varit på mitt älskade kusinbarn Carins 24-årskalas med massor av ungdomar. Så underbart att få höra alla glada skratt, allt fniss och att få samtala och dela livet med några av ungdomarna. Jag fick en riktig kick.

Kusin Pelle poserar glatt med sin dotter. 😃🤣❤️🥰🎄🕯️⭐️🤗

Pelle och jag är lika gamla. Det skiljer bara 26 dagar. Vi bodde 3 km från varandra under uppväxten och har hittat på en massa roligt. Vi har gått i samma klass i nio år och tillhört samma ungdomsgäng i kyrkan. Pelle är verkligen en god vän och hans fru Barbro är väldigt trevlig. Jag är så glad och tacksam för dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s