HD, det är jag det

Jag rensade i en låda och hittade dessa söta träfigurer som jag hade uppsatta på 90-talet när jag arbetade på lågstadiet. Jag tycker de är roliga så jag satte upp dem här hemma vid mitt skrivbord. Lite kul måste man ha, de piggar upp och påminner mig om gamla tider.

HD står för Helen Dungert. Det kan också betyda Högsta Domstolen eller Harley-Davidson. Helsingborgs Dagblad är det också en förkortning för.

Vad har du för initialer och vad finns det mer som förkortas så? Det kan vara kul att tänka på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s