Nu vill jag baka dig skurna pepparkakor

För länge sen läste jag boken Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson. Jag minns att jag gillade den och i boken fanns ett recept på skurna pepparkakor. I boken beskriver Linda sin mormor så vackert och hur hon fortsatt att baka de skurna pepparkakor som hennes mormor alltid gjorde. Jag har haft detta recept i åtanke flera år när julen kommit och nu äntligen har jag bakat dem. Jag bakade ut alla på en gång.

Här kommer receptet ifall du vill göra kakorna. Jag ger dem betyg 3 av 5.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s