Fin söndag i Västra Götaland

Jag vaknade upp till en ny fin dag hos min vän Bodil i Tidaholm. Vi gick till Pingstkyrkan på gudstjänst på förmiddagen. Det var en fin gudstjänst och många trevliga människor kom fram och hälsade. Det betyder mycket.

Sen bjöd Bodil på grönkålpaj med tre olika ostar samt diverse tillbehör. Mums!

Vi ville åka en sväng till Skövde för vi hade hört talas om designmarknaden som var i Rådhuset. Sagt och gjort. På torget utanför Rådhuset framfördes ett julspel men det var så kallt så vi stannade inte ute för att titta.

Vi gick runt och besökte alla som ställde ut i Rådhuset. Jag köpte inget mer än ett vackert gratulationskort som jag ska ge min kära moster när hon fyller år. Det passar henne perfekt.

När vi kom tillbaka till Tidaholm var det dags för mig att köra hem till Jönköping. Nu sitter jag här i min soffa och tittar på granen, bloggar och ser tillbaka på fina dagar i Tidaholmstrakten. Jag är verkligen nöjd. Det vara extra allt. Nu har jag laddat för en ny arbetsvecka som snart är här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s