Här är min kyl & frys – Optimister piggare

Jag fortsätter här presentationen av vad som finns på min kyl & frys. Dagens budskap handlar om att optimister är piggare. Jag citerar texten här:

Optimister piggare – Hur vi ser på livet påverkar vår hälsa. Optimistiska kvinnor mår bättre än sina pessimistiska medsystrar visar forskning vid University of Pittsburgh. En ljusare livssyn gör att vi löper mindre risk för hjärtbesvär och att dö i förtid. Som grädde på moset har optimister lägre kolesterolvärden och lägre blodtryck. (Hämtat ur Circulation, Journal of the American Heart Association)

Circulation är en vetenskaplig tidskrift publicerad av Lippincott Williams & Wilkins för American Heart Association.

Det gäller att vi är noggranna med hur vi tänker och vad vi tänker. Jag tror vi kan styra våra tankar. Vi har allt att vinna av att försöka vara positiva och tänka positiva tankar. Jag tror det blir en vana till slut. Det gäller att dränka de negativa tankarna istället för att ge dem simlektioner. Det är bättre att vi ger de positiva tankarna simlektioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s