Jag är den jag väljer att vara

Dagens budskap i min kalender Herregud & Co är mycket viktigt. Det lyder så här:

Jag är inte det som hänt mig! Jag är den jag väljer att vara! Framtiden tillhör mig.

Det finns människor som plågas av olika saker de varit med om i livet. Vi har nog alla grejer som gett oss sår i själen. Vad vi än varit med om finns det en framtid. Låt oss inte tänka tillbaka på det som varit jobbigt, om vi blivit felaktigt behandlade eller om människor kränkt och sårat oss. Vi behöver inte känna oss fördömda p g a det som ligger bakom. Varje ny dag är en chans till en ny början.

Till viss del styr vi själva hur framtiden kommer att bli. Jag väljer själv om jag vill förlåta dem som gjort mig illa och dem som sårat mig. Det bästa är att bara välsigna alla människor för då mår man bättre själv. Jag väljer hur jag ska reagera på det som händer mig. Det gäller att styra sina tankar i rätt riktning så man inte förstör för sig själv. Jag väljer hur jag ska tänka och jag väljer hur jag vill vara.

Jag skulle vilja säga till dig: Var den som du vill vara! Då blir du bäst. Framtiden tillhör dig och mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s