Hjärtlig syjunta på Alla hjärtans dag

Glada juntan har haft ett långt juluppehåll men ikväll var det dags att träffas igen hemma hos mig. Det var extra festligt eftersom det är alla hjärtans dag. Jag hade förberett mat och fika och fixat paket till alla. Det är roligt med små överraskningar. Det är småsakerna som gör det. Jag har sett fram emot denna kväll.

Vi har haft en trevlig kväll och faktiskt handarbetat en hel del. Annars brukar man ju säga att det mest pratas på syjuntor.

Jag hade gjort mig lite extra fin med en röd ros runt hästsvansen och Gun-Britt hade gulliga hjärtstrumpor.

Jag gillar hjärtan 💖 och blev överraskad, glad och varm i hjärtat när goda vännen Maggan gav mig trollhassel som hon hade smyckat med egenhändigt virkade hjärtan. Kärlek! 💖 ❤️ Hon visste om att jag gärna ville ha en gren trollhassel för vi har pratat om det och att hon hade smyckat den så gulligt gjorde mig jätteglad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s