En ny top från Esprit på julrean

När jag var på Gospelkryssning i oktober provade jag en top från Esprit i en av båtens butiker. Jag tyckte den var snygg och eftersom den var rabatterad hade jag tänkt slå till och köpa den men det blev inte av. Jag tittade sen efter den i olika Esprit-butiker under hösten men kunde inte hitta den.

Några dagar före jul kom jag på att den kanske fanns på nätet. Jag kollade upp det och då fanns den där på julrean. Helt underbart! Jag beställde den direkt och blev jättenöjd. Den fick hänga till sig i garderoben några veckor innan jag började använda den. Jag tycker mycket om den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s