En timme i lugn och ro

Ikväll har min goda vän Anitha och jag varit på Spira och sett den underbara komedin En timme i lugn och ro. 😊😊 Det är fransk humor i svensk tappning. 🇫🇷 🇸🇪 Detta var roligt på riktigt! Mycket skratt blev det. 😂 Jag kan verkligen rekommendera den. 👍 Nu vill jag se den på franska också. 🇫🇷 Den heter Une Heure De Tranquillité och är skapad av Florian Zeller. 😊 😅

Det är Adde Malmberg som har översatt den till svenska. Han är också regissör och spelar huvudrollen. Han är helt fantastisk, tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s