Det hjärtat ger bort lever vidare

Jag blev så glad när jag läste dagens budskap i min kalender Tankar om Livet. Det lyder så här:

Ingenting som hjärtat ger bort är förlorat; det lever vidare i andras hjärtan.

Jag tänker att om man av kärlek ger bort något eller ger av sig själv till någon så har det betydelse. Det kanske inte alltid märks just vid det tillfället men när det är gjort från hjärtat eller av kärlek så lever det vidare. Det känns skönt att veta.

För egen del kan jag bli varm i hjärtat när jag tänker på olika kärleksgärningar någon har gjort för mig eller för någon som står mig nära. De lever kvar som lysande stjärnor och vackra ljus i minnet och betyder mycket. Det är skönt att tänka på dessa grejer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s