Ljuvliga lördag med promenad på Rosenlunds bankar

Ljuvliga soliga lördag! Jag har promenerat på Rosenlunds bankar med goa vännen Monica. När jag bodde på Rosenlund vandrade jag ofta där men nu är det länge sen. Det var så härligt att komma dit igen. Oj, så vackert det är! Jag älskar att promenera där. Vi har insupit en massa frisk luft, promenerat och pratat. 😃😃 Vädret har varit lite blåsigt men härligt.

Vi avlutade med en räksallad på Konditori Rosetten på Kålgården. Ingen av oss har varit där tidigare. Det blev en trevlig stund även där.

Sen åkte jag runt och uträttade ärenden. Det är så skönt att kunna åka runt och handla i lugn och ro. Jag har varit på ÖoB, Mio och Plantagen. Det tog sin lilla tid men jag har ändå haft några lugna timmar här hemma ikväll. Snart dags att sova men innan dess blir det läsning av en god bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s