Ett hjärta som flödar över av kärlek

Min kalender Tankar om Livet levererar återigen en vacker text. Den lyder som följer:

Ett hjärta som flödar över av kärlek bringar ljus och liv till en trött och sorgsen värld.

Det finns mycket sorg och elände i vår värld idag och det bästa vi kan göra är att ge av oss själva, vår kärlek och vår tid till dem som har det svårt. Vi har allt att vinna på att engagera oss för att göra världen bättre. Vi kan säga ett uppmuntrande ord till någon, skänka en slant till välgörande ändamål, bjuda hem någon, slå en signal, skicka ett vykort och sist men inte minst be för varandra. Bönen är den starkaste kraften på jorden. Det är kärlek att be för en medmänniska. Det gäller att sätta alla goda krafter i rörelse. Jag vill tro att det goda ska segra över det onda. Vi hjälps åt allihop.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s