En makalös kraft i Kristi kors

Jag vill presentera ännu ett tänkvärt ord jag har på min kyl & frys. Jag fick se detta i tidningen Dagen för en tid sen och tyckte att det var så bra att jag klippte ut det och satte upp det. Budskapet lyder:

Det finns en sådan makalös kraft i Kristi kors att synden tappar mark och friheten blir enorm.

Det gäller att vi påminner oss om detta. När Jesus dog på korset tog han all vår synd och våra sjukdomar på sig. Jag ber varje dag om Jesu blods beskydd över mig själv, mitt hem och mina nära och kära. Det är tryggt. Det ligger något särskilt i att uttala namnet Jesus. Det är kraft i det och det händer något när vi uttalar Jesus-namnet.

När jag är bekymrad över något eller inte riktigt vet vilket val jag ska göra så ber jag till Jesus. Jag brukar gå runt här hemma med lyfta händer och proklamera Jesu seger över allt. Han har övervunnit allt det onda och han vill mig väl. Han vill hjälpa mig med mina problem och han vill leda mig rätt. När jag ber blir jag alltid upplyft och glad. Bön hjälper verkligen och det är en riktig energi- och glädjeboost. Jag tror Jesus blir glad när vi gläder oss i honom. Det finns mycket som vill förstöra för oss och göra oss missmodiga men Jesus finns alltid där. Han lyssnar när jag pratar med honom och han fyller på av allt sitt goda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s