Vilken färgrik blomsterprakt som väntar i sommar

Jag tänkte inte ha så många blommor denna sommar för jag vill kunna resa bort en hel del men så kom jag på att vår Herre kanske sköter vattningen helt och hållet. 😃 En god vän till mig som har jättefina blomster i sin trädgård hade inte vattnat blomlanden någon gång förra sommaren. Odlar man i land är det kanske inte så känsligt och det gäller nog att vänja växterna vid lite vatten redan från början. Jag får testa. Skulle något dö gör det ingenting.

Jag kunde inte motstå denna färgprakt. Det är vallmo, ringblomma, två olika sorters zinnia, lejongap, luktärt och blomsterängsblandning. Jag har nog inte plats för allt men gör ett försök i alla fall. Det får växa hej vilt. Blommor bereder så mycket glädje. 😊❤️ Lycka!

En sak som är toppen är att det finns bra grannar här i området som kan vattna när det behövs. Det bor nog folk här i huset tidvis även om jag är borta så det löser sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s