Good neighbour

Det är roligt att ta fram gamla grejer. Jag fick se denna bonad i skåpet och blev sugen på att sätta upp den. Jag fick den på 90-talet av min fina vän och släkting Myrthel då vi bodde i Slättingebygd där vi båda är uppvuxna. Jag fick den efter att hon varit på en resa till England. Texten är uppmuntrande och så är bonaden ett fint minne. Både trädgården och husen är vackra, speciellt hjärtana på fönsterluckorna. Så gulligt! Nu pryder den mitt hem här på Tallkullen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s