Roat mig på Filmbyn Småland

Arbetsdag – Glädjedag 😃 och speciellt idag då jag besökt Filmbyn i Mariannelund. De är mina kunder och nu var det dags att titta på lite annonsering för våren och sommaren. Jag fick ett varmt mottagande med kaffe och bulle. 💛 Vi pratade strategier för bästa annonseringen. Nu ska vi locka fler besökare till Filmbyn Småland och det borde vara lätt. Här finns så mycket roligt att göra.

När vi haft vårt möte fick jag roa mig så mycket jag ville. Jag gick till Pippi Långstrumps kök och fick också träffa Lilla Gubben.

Jag gick runt och tittade på en massa spännande grejer. Här prövar jag att sticka in huvudet i soppskålen och lyckligtvis fick jag ut det igen. 😃

Jag fortsatte min vandring och kom till en ”studio” där man kunde spela in film. Det var riktigt roligt. Här kommer ett smakprov.

Det kändes som Påsklov idag när jag fick vara här och roa mig. Jag sjöng karaoke 🎤 och fick vara med om så mycket trevligt. Hit åker jag gärna till baka. Jag har bara hunnit göra en bråkdel. 😃 Barnasinnet är på topp. 👍😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s