Färgsprakande penséer

Ljuva lycka! 💜 💛 🧡 Nu har jag planterat mina penséer. Jag köpte dem på torget igår och nu har jag fått ner dem i jorden. Jag älskar dessa färgsprakande blommor och de brukar blomma länge här uppe på kullen. 😃 Det har blivit en tradition att jag har tre stora krukor intill huset vid slänten och jag hoppas de små blomstren piggar upp även grannar och förbipasserande. Det räckte till en kruka vid entrén också. De behöver växa till sig lite. Om någon månad kommer det att vara fullt av blommor i krukorna. Detta mår jag bra av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s