Hemlig present som motverkar åldrande

Någon tycker att jag behöver stoppa mitt åldrande! 👍 Kolla vad som låg i postlådan när jag kom hem ikväll! 291 förpackningar med Biotherm anti-aging crème. Vem har varit så snäll och skickat det till mig? Jag tar det som ett tecken och börjar använda detta redan imorgon eftersom det är en dagkräm. Tack! 🙏

Jag har ordnat så de små förpackningarna nu finns lättillgängliga varje morgon i badrumsskåpet. Resten ligger i en påse i förrådet och jag får plocka fram dem efter hand. Så praktiskt att ha med när jag är ute och reser också! Wow, vad vacker jag kommer att bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s