Det spirar i krukorna

Förra året fick jag daggkåpor av en granne och de har övervintrat så fint i mina krukor. Jag har inte behövt skydda dem alls utan de har klarat övervintring på detta sätt. Jag har nu klippt bort alla bruna blad och stjälkar som var kvar sen i höstas och se vad som redan börjar komma upp: små nya gröna blad. Naturens under! Det ska bli roligt att följa vad som händer under våren och sommaren. Min granne sa att man kan klippa ner dem helt efter blomningen för att få ett nytt bladverk under sensommaren. Jag är redo. Vad kul det ska bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s