Uppfräschning hos frissan

Ikväll har jag varit hos Ls Frisyrhörna här i Hovslätt. Det är mitt första besök där men inte mitt sista. Det är toppen att kunna boka en kvällstid! Frisör Susanne tog sig an mitt hår med stort engagemang och hade en hel del tankar hur det skulle fräschas upp på bästa sätt. Jag litade fullständigt på henne.

Det blev en jättetrevlig kväll då vi pratade om en massa intressanta grejer. Susanne är Jesustroende syrian och vi hade väldigt mycket gemensamt. Det kändes nästan som att jag fick en ny vän. Jag blev också bjuden på kaffe med dopp. Jag var riktigt upplivad när jag gick därifrån.

Det är riktigt skönt att gå till frissan och sitta där i tre timmar och bara koppla av. Så skönt att bli ompysslad med hårtvätt, hårmassage, klippning, folieslingor och styling. Det är lyx.

Medan jag satt där läste jag en artikel om hur nyttigt det är att promenera i rask takt. Visserligen visste jag det redan innan men denna artikel spädde på det ännu mer. Jag blev inspirerad och tog en lång promenad när jag sen kom hem.

Här ser vi resultatet, före och efter klippning. Jag är nöjd. Nu återstår att se hur jag ser ut när jag fixat till mig själv. Jag ska på födelsedagsfest på lördag och det känns kul att vara nyklippt och nyslingad inför festen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s