Daniel berättar ikväll om ett helande han varit med om

Efter en avslutad arbetsdag är det strax dags för mig att åka till Närradion där vi sänder live kl 21.30-23.00. Det är Förbönsgudstjänst och du som vill att vi hjälper dig att be för något speciellt kan ringa till oss. Det finns människor som lyssnar till dig och skriver upp det vi ska be för. Ikväll leder jag programmet och min vän Sara är med i studion. Vi har också en inbjuden gäst som heter Daniel. Han kommer att berätta om ett helande han varit med om. Vill du lyssna eller om du vill att vi ska be för något så är det Radio Vättervåg 98,5 MHz. Du kan också lyssna på webben. http://www.radiovv.com/ Gud välsigne Dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s