Mamma kom med tåget idag

Idag mötte jag mamma vid tåget i Värnamo. Jag är så glad att hon kan resa på egen hand. Direktvagn mellan Nybro och Värnamo (Kalmar – Göteborg) är toppenbra! Som vanligt möter hon ”änglar” överallt som är snälla och hjälper henne.

Väl hemma på Tallkullen blev det fika och vila medan jag gjorde klart dagens arbete. Många annonser skulle vara klara för start på måndag morgon och ibland sker saker i sista stund. Endast ett korrektur kvar som behöver justeras men det får vi fixa på måndag morgon. Midsommarhelgen kan nu börja. Tre dagars ledighet känns helt underbart. Tacksam är jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s