Vi firar goa brorsdotter Nathalie – nyutexaminerad förskollärare

Idag bar det iväg till Västerås för att fira midsommar hos min bror och svägerska. Ja, det blev ingen midsommardans men däremot en heldag med släkten då vi firade Nathalie som tagit förskollärarexamen. Jag minns så väl när jag träffade henne första gången på Kalmar BB i september 1996. Nu är hon färdig ”fröken” och har redan fått arbete i Södertälje där hon är på plats sen två veckor tillbaka. Nathalie har också en jättetrevlig pojkvän som heter Erik. De är ett fint par. Är så glad och tacksam för alla trevliga ungdomar i mitt liv.

Erik och Nathalie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s