Ett brev betyder så mycket

Så glad man blir när man kommer hem och möts av denna härliga syn. Jag frågade min kära vän Kerstin Ekryd i Alsterbro i en kommentar på Facebook när jag får höra dem spela. Ja, jag menade Triolerna, en flöjttrio bestående av Kerstin, Gunilla Engström och Karin Johansson. Hon svarade direkt att jag skulle skriva min adress så skulle hon skicka en cd-skiva. Snabbt gick det och glad blev jag. Det är inte så vanligt med gamla hederliga ”pappersbrev” i denna digitala tid. Nu lyssnar jag både till Triolerna samt Glada Toner som är en sång- och musikgrupp i Nybro- och Alsterbrotrakten (som jag kommer ifrån).

Kerstins stora motto är att sprida glädje och det gör hon verkligen. Det är de där små sakerna vi gör för andra människor varje dag som betyder så mycket! Jag tackar Kerstin, Karin och Gunilla samt alla medlemmar i gruppen Glada Toner. Denna CD kommer att glädja mig många stunder. Jag blir också glad och varm i hjärtat av den omtanke och kärlek som Kerstin visade genom att sända mig denna CD.

Jag avslutar med en mening jag fick av Kerstin: Låt oss vara som ringar på vattnet med Jesus i centrum.

2 reaktioner till “Ett brev betyder så mycket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s