Fick ett porträtt idag

Idag när jag kom hittade jag ett runt avlångt paket i postlådan. Det är alltid roligt när man får en överraskning och detta var inte vilken överraskning som helst. Det var ett portsätt som en gammal vän målat till mig. Vi har inte träffats på massor av år så därför var det extra roligt. Han hade helt enkelt sett bilden nedan av mig på Facebook och blev sugen på att måla av den. Jag blev jätteglad. Det är kärleken bakom gåvan som värmde mig mest. Så otroligt roligt när gamla vänner hör av sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s