Klematis och lavendel är nu planterade

För ungefär ett år sen upptäckte jag den vackra växten klematis. Jag blev så fascinerad av den att jag bestämde mig för att plantera den i vårt nya blomland. Klematis bör ha en lägre växt framför sig för att skydda de späda stjälkarna och jag blev rekommenderad att plantera lavendel vilket jag tyckte var ett utmärkt förslag. Jag älskar lavendel. Det får mig att tänka på Provence. Det ska bli så spännande att se hur det växer och när de första blommorna kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s