Fransk filmkväll blev balkongafton

Mina goda vänner tillika franskkollegor, Gunnel och Eva, och jag brukar träffas med jämna mellanrum för att äta något gott och se på fransk film. Ikväll var det min tur att bjuda in men eftersom Gunnel är 70+ så ska hon inte besöka andra i coronatid. Att umgås på balkongen tyckte vi ändå var okej så jag dukade upp allt där och vi hade en helt underbar kväll i den ljuva solnedgången. Mot slutet av kvällen satt vi insvepta i filtar med jackor över knäna och bara insöp den ljuva kvällsluften. Umgåsen är verkligen den bästa fågeln. Jag njöt av det trevliga sällskapet och vi hade, som alltid, mycket att prata om. Vänner gör livet rikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s