Hjärtlig parkbänk i Nybro City

Denna ljuvliga parkbänk har jag inte sett tidigare så den lär vara ny. Jag tycker den är fin så klart för jag älskar ju hjärtan. Hoppas många människor ska få en behövlig vilostund sittande på denna bänk. Bäst av allt är ju att det också kan leda till nya kontakter mellan människor. Att byta ett ord eller två gör det lätt att gå…precis som Hjalmar Gullberg skrev en gång.

Jag önskar att ingen människa ska behöva känna sig ensam. Tänk om vi kunde ordna mötesplatser där folk kan träffas för att skapa kontakt med varandra. Vem vet, kanske denna hjärtliga parkbänk kan leda till fina och berikande pratstunder människor emellan. Nya relationer kan skapas som leder till mindre ensamhet och mer öppenhet för varandra.

Må Gud välsigna varje människa som sätter sig för att vila på denna hjärtliga parkbänk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s