Ibland behöver själen vila

Tankekort har jag många och jag vill dela med mig av följande budskap idag:

Kanske måste själens åkrar få ligga i vila för att sedan ge större skördar.

Jag älskar när det är fart och fläkt och när jag har människor omkring mig. Det ger en härlig dynamik. Jag uppskattar också de stilla stunderna där jag bara kan ta det lugnt och göra precis vad jag vill. Det är skönt att lyssna på tystnaden.

Precis som tankekortet säger måste själen ibland få vila. Med det tempo vi lever i idag behöver vi helt enkelt vänta in vår själ ibland. Vi får låta själens åkrar vila för att de senare ska kunna ge större skördar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s