Mysig dag med min bonusdotter Vilma

Idag har Vilma varit här och vi har haft en jättefin dag. Vi började med att äta lunch, en god kycklingsoppa som vi båda gillar. Sen gick vi en härlig promenad genom skogen till Norrahammar och sen tillbaka hem via Hökhult. Jag älskar omgivningarna här runt Hovslätt. Vissa delar av skogen här intill känns som trollskog och jag njuter så av att vandra där.

När vi kom hem blev det kaffe med blåbärspaj och vaniljsås. Sen såg vi filmen Instant Family. Den var verkligen sevärd. Senare blev det te och kvällsmacka och en massa prat. Det har varit en underbar dag då vi bara umgåtts och pratat. Värdefullt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s