Vackra Västersjön

Min goda vän Gunnel och jag bestämde lite snabbt i eftermiddag att göra en utflykt till Västersjön som bara ligger 8 km från Tallkullen. Jag har aldrig varit där och vandrat. Det blev en mycket positiv överraskning. Vi parkerade vid badplatsen och gick sen runt sjön motsols. Det är en sträcka på 4 km.

Jönköpings flygplats ligger strax intill sjön och vi hann se ett par plan lyfta även om det är coronatid och flygtrafiken är begränsad. Det finns både sommarstugor och permanenta bostäder vackert belägna runt Västersjön. Under vår vandring träffade vi olika personer som vi pratade med. Det är alltid trevligt att byta några ord med dem man möter.

Vi gick genom lite tallskog och där fanns fortfarande blåbär. Vi stannade en stund och bara njöt av de nyttiga och goda bären.

Jag fick några foton av Gunnel som här lyckats fånga mig på bild när jag är i full färd med att fotografera allt det vackra.

Det var mitt första besök vid Västersjön men absolut inte det sista. Hit vill jag återvända många gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s