Juldagen 2020 – kärt besök av moster Barbro

Vi har haft en lugn dag. På eftermiddagen hälsade mammas syster Barbro på oss. Eftersom mamma mår dåligt och mestadels ligger till sängs just nu så satt vi hos henne och dukade upp fika i sovrummet. Det blev underbara timmar då vi fick prata gamla minnen. Det är viktigt att ta fram det ljusa och positiva man varit med om tillsammans. Mamma och Barbro hade en hel del roligt att prata om. Jag fick höra någon gammal historia som jag inte hört tidigare där även pappa var inblandad.

Barbro är 78 år och dagens ”äldre” är som tonåringar. Mobilen var framme och hon inbjöd mig till Quiz Planet. Jag har fått inbjudningar tidigare men inte nappat men ikväll körde vi igång. Det är roligt och allmänbildande med frågespel. Jag gillar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s