Digital lunchträning med jobbet idag

Äntligen hade jag möjlighet att vara med på den digitala lunchträningen med jobbet ledd av fina kollegan och atleten Linda Jutterdal. Det var bara att breda ut liggunderlaget, som jag använder som matta, och göra övningarna efter bästa förmåga. Det var roligt, svettigt och säkert väldigt nyttigt . 👍🤗 Jag blev genomsvett och fick ta en välbehövlig dusch efteråt. Så bra att kunna utnyttja lite tid till detta. Jag ska försöka vara med fler gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s