Vacker flickstaty från mammas hem

Denna flickstaty eller docka eller vad det nu kallas har mamma haft hos sig. Om jag inte minns helt fel så köpte hon den i Gränna när vi var där tillsammans men jag är inte helt säker. Den har stått på golvet hemma hos henne. Min bror och svägerska ville inte ha den och jag tyckte det var synd att slänga den så jag tog den. Ja, vi hade nog fått slänga den annars för det är hål på baksidan och trasiga saker vill vi inte skänka. Hålet på baksidan syns inte om man ställer den högt upp mot en vägg. Det är precis vad jag har gjort. Jag tycker jättemycket om den nu och är så glad att den finns här.

Tidigare ikväll placerade jag den på köksön bland blommor jag fått och tände ljus. Jag skänker mamma många tankar just nu och gråter en skvätt när jag känner för det. Ibland blir det en hel flod och det är skönt. Man bearbetar sorgen på många sätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s