Risrand med räkor

Min goda vän Helena skulle komma hit ikväll och jag ville göra en ny maträtt. Jag googlade efter något recept med räkor och hittade Risrand med räkor. Det ser ut som en smörgåstårta men basen består av ris. Igår förberedde jag det mesta och ikväll har jag garnerat rätten. Det ser väldigt fräscht ut, tycker jag. Det var gott men inte det godaste jag smakat. Jag ger rätten betyg 3,7 av 5. Jag serverade vanlig grönsallad till samt bröd, kex och ost. Det går att variera receptet på olika sätt och om jag gör det igen ska jag nog ta lite mer fiskbuljong, kanske ytterligare en lök och någon mer krydda. Jag minskade på grädden och majonnäsen och tog 1 dl crème fraiche istället. Receptet hittar du här: https://recept999.se/r/1170267/risrand_med_r_%A4kor/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s