Sparad änglaservett från USA

Jag hittade denna servett bland mammas grejer. Den har hon sparat från vår USA-resa sommaren 2009. Mamma och jag hälsade då på mammas kusin Ronnie med familj. Ronnie bor strax utanför Chicago precis som sin dotter (min syssling) Dawn med familj. Sonen Scott med familj bor i Chicago som ligger i delstaten Illinois. Ronnies två andra döttrar bor på varsin sida om den stora sjön Lake Michigan. Valerie med familj bor i Wisconsin, väster om Lake Michigan och Christine med familj bor i Michigan, öster om Lake Michigan.

Vi hade två underbara veckor ”over there” då vi fick träffa våra kärleksfulla fina släktingar och besöka deras olika hem. De är så otroligt trevliga allihop så det var en fröjd att få vara där med dem.

Antagligen åt vi någon måltid då dessa fina servetter fanns på bordet och mamma tog med den hem som souvenir. Jag minns inte riktigt. Våra släktingar heter Ahlman i efternamn och texten på servetten lyder:

Be an Angel and use me – The Ahlmans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s