God skörd i blåbärsskogen

I eftermiddags åkte jag ut i Blåbärsskogen. Nu finns det mycket mer blåbär än vad jag hittade förra onsdagen. Jag hade mycket myggmedel på mig och jag tror det räddade mig. Det blev en härlig eftermiddag och kväll. Jag fick med mig ganska mycket bär, barr och blad hem. När jag hade rensat allt var det 14,3 liter blåbär. Jag känner mig så nöjd över detta. Det blir gott att ha till frukost hela året. Jag äter 1 dl varje morgon i filen. Jag styckfryser bären på brickor först innan jag lägger ner dem i plastpåsar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s