Härliga måndag i Vetlanda

Idag styrde jag kosan mot Vetlanda för att göra tre kundbesök. Det är alltid trevligt att åka till Vetlanda. Jag har en hel del kunder där och åker dit ganska ofta. Idag sken solen så det var extra härligt att åka iväg.

Jag fick se ovanstående vägskyltar vid Stortorget. Jag tyckte det var mysigt med de olika ortsnamnen. Vissa namn är på stadsdelar i Vetlanda.

Vid Stortorget finns också ett par goa gubbar placerade.

Innan jag åkte hemåt köpte jag sallad i Hasses Gatukök. Man får mixa sin egen sallad och välja minst fem ingredienser men ofta säger de att man kan välja lite mer. Idag valde jag, förutom basingredienserna, räkor, kräftstjärtar, kyckling, stekt halloumi, avocado och gravad lax. Det var en fröjd för gom och även öga. Jag njöt i fulla drag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s