Du har något unikt att erbjuda världen

Min kalender Tankar om Livet ger oss idag följande tänkvärda budskap:

Var och en av oss träder in i världen med något unikt; därför har var och en av oss något att erbjuda andra.

Så är det! Vi är alla unikt skapade och vi har alla något unikt att erbjuda världen. När jag startade min blogg den 16 maj 2019 var jag verkligen taggad. Jag hade funderat på detta länge men inte kommit till skott. Jag lyssnade på en digital föreläsning som handlade om just bloggande och kvinnan som föreläste sa följande: – Även om många tidigare har sagt det du vill säga är det viktigt att du också säger det.

Jag tog fasta på det och så är det faktiskt. Jag har min krets av vänner och bekanta och andra människor har sin krets. Jag har fått mycket positiv feedback när det gäller min blogg. Människor har blivit uppmuntrade och glada och då tycker jag att den fyller ett syfte.

Bloggen betyder mycket för mig. Den blir som en dagbok där jag kan bläddra bland minnen och läsa. Då upplever jag allt igen. Jag tycker om att sätta mig ner och skriva och tänka igenom olika frågor. Ibland får jag samla in fakta också och det är allmänbildande och berikande.

Ja, varje människa har något unikt att erbjuda världen, både du och jag och alla andra. Lycka till med ditt liv! Jag önskar dig allt gott på din livsvandring. Gör det du vill och det du tycker om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s