Härliga söndag med ljuvligt besök och härliga höstplanteringar

I eftermiddags tittade min fina brorsdotter Nathalie med goe make Erik förbi. Vi fikade och pratade en massa. De bor i Nyköping så vi träffas inte så ofta men när det väl blir av är det lika trevligt och berikande varje gång. Vi gick husesyn i hus och trädgård. Jag har bott här i snart tre år och det händer lite hela tiden. Här finns numera en del av mammas grejer som Nathalie känner igen. Samhörighet vill jag kalla det.

Sen passade jag på att plantera några höstväxter. Jag köpte ljung m m på torget igår och ville fixa till planteringarna ikväll. Jag gjorde en tidigare på dagen också och den var den finaste men den glömde jag att fotografera. Den fick Nathalie som fyllde 25 år i fredags. Hon fick en ängel i ull också. Jag köpte den igår på Södra Vätterbygdens Konstrunda. Jag köpte en till mig själv också. Jag älskar änglar och Nathalie verkade bli glad för sin. Änglar kan man inte få för många av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s