Livsstilsverktyget

Jag är med i en studie via Göteborgs Universitet. Jag får ta del av många hälsotips och sen ställa mig egna frågor och fundera över hur jag lever mitt liv.

Just nu ligger jag i skuggan i min baden-baden i min lilla oas och har precis tittat på en digital föreläsning om kopplingen mellan stress och hälsa via Livsstilsverktyget. Intressanta fakta som läkare Anders Rosengren delar med sig av. Det är viktigt med återhämtning. Jag tror jag ligger kvar här hela kvällen och njuter av livet och återhämtar mig. 😃 Ska bara hämta te och mackor uppe. Vill du också ta del av föreläsningen så har du länken här. Det verkar som att det börjar 37 min och 20 sek in i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=6XBAGnwGkLg

Anders pratar bl a om hur viktigt det är att ha en god dygnsrytm, hur mycket motionen och solljuset betyder för vår hälsa, att det är viktigt att fokusera på en sak i taget etc. Här finns mycket att inspireras av. Gå in på https://livsstilsverktyget.se/ om du vill ha tips.

Hälsan framför allt kära vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s