Ett år sen du flyttade till himlen mamma

Kära mamma! Idag är det ett år sen du flyttade till himlen. Din död, som jag bävat inför, blev något vackert tack vare att du var så trygg i din tro och strålade mot oss alla in i sista stund. Den 5 januari är ingen sorgens dag, nej, det är en vacker dag. Det var då jag fick hålla dig i handen när du flög iväg till Evighetens ljusa värld. Jag saknar dig mamma men livet går vidare och det går bra. Tack för alla ljusa minnen! Vi ses igen! ❤️

På översta bilden provar vi fina hattar på ett varuhus i Paris sommaren 1988. Kul! 😃😃 Då var mamma lika gammal som jag är nu.

Mamma hos mig på Tallkullen juni 2019. Vi skulle åka till Västerås för att fira min brors 50-årsdag.

Detta är sista kortet jag tog på mamma och mig, Julafton 2020.

Mamma lämnade oss den 5 januari 2021 kl 23.35. Vi hade nattvak hemma i lägenheten och även en sjuksköterska kom. Vi klädde henne i hennes favoritklänning och satte en stor vit ros i hennes händer. Min bror och jag fick en fin stund vid hennes säng. Hon låg där så vacker med ett litet leende på sina läppar och hyn var slät. Trots sorgen blev det ett fint och ljust minne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s