Ett soligt lynne är själen i all framgång

Nu är jag hemma igen efter en härlig och avkopplande helg hos min mammas kusin Lena i Halmstad. Vi har pratat mycket om släkten och olika minnen. Jag blev så förtjust i denna bonad som Lenas farmor Hanna broderat. Texten lyder:

Ett soligt lynne är själen i all framgång.

Jag tycker att budskapet på bonaden säger mycket. Med sol i sinnet blir livet ljusare vilken situation vi än befinner oss i. 💗🌟 Inställningen vi har till livet formar vår dag och vår framtid.

Hon hade också en bonad som hennes mormor Lydia broderat. Lydia är min mormors mor. Jag blev så glad av att få se den. Texten på bonaden lyder:

Hvad ger mera ro, Än ett eget fridfullt bo?

Ja, det finns nog inget som överträffar ett eget fridfullt bo. Jag är så tacksam för mitt hem där jag i frid och ro kan vila och hämta kraft och samtidigt får vara så glad jag vill. Glädjen är en styrka som ger energi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s