Kaffe förlänger livet

Det talas och skrivs om hur nyttigt det är med kaffe. Jag blir så glad av det för jag älskar kaffe och dricker ganska mycket. Jag läser följande på https://doktor.se/artiklar/kaffedrickare-kan-leva-langre/

Kaffet är fullt av nyttiga ämnen som kan ge bättre minne, skydda mot allvarliga sjukdomar, och dessutom göra att du lever längre, visar forskning. Koffeinet i kaffet är en anledning, men faktum är att kaffe är proppfullt med en rad olika aktiva ämnen som hjälper till att skydda mot sjukdomar.

När jag har gäster brygger jag kaffe men när jag är själv dricker jag nescafé, Nescafé Lyx ska det vara. Jag tar mjölk i kaffet och då är det viktigt att kaffet är varmt. Blir det för svalt när mjölken hällts i får jag mikra det. Jag har en perkulator som har legat i ett skåp den senaste tiden men idag på morgonen tog jag fram den och perkulerade kaffe. Jag vet faktiskt inte om perkulera är ett vedertaget ord men jag använder det för jag tycker det är vackert. Kaffet blir gott och framför allt är perkulatorkaffe varmt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s