Nostalgiglädje med förgylld väggpendyl

Affektionsvärde! 🌟❤️ Mormor och morfars gamla förgyllda klocka med lampetter har legat på en hylla i förrådet. Så fick jag på Antikrundan se en man som sparar på dessa klockor men de är knappast värda någonting. Jag blev så inspirerad och har nu satt upp detta. Nu ska jag sitta här och känna in rummet men hittills känner jag mig riktigt nöjd. Det är ju riktigt snyggt. 😃💛🧡🤎

Dåtid och nutid i en salig blandning. Livet är här och nu men att väva in det gamla med det nya ger mitt liv en härlig harmoni. Det är roligt att blanda gammalt och nytt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s