Detta rum övervakas av änglar

Denna hörna finns i mitt sovrum. Jag tycker det är ett ljuvligt budskap att ha i mitt hem. Här sover jag gott med både änglafigurer och de verkliga skyddsänglarna runtomkring mig. Ja, inte bara sovrummet övervakas av änglar, hela mitt hem övervakas av änglar. Det är skönt att veta.

Jag kommer att tänka på en gammal sång av Nils F. Nygren: Glöm inte bort att änglarna finns, att dom är här för att se hur du har det. Och dom kan hjälpa dig fast dom inte syns. Glöm inte bort att änglarna finns.

Vilken trygghet att veta detta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s